Gjensidige

Gå till www.gjensidige.se

Gjensidige har riktigt bra och prisvärda MC-försäkringar. Hos Gjensidige kan du teckna trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Helförsäkringen täcker allt som en helförsäkring ska täcka (inklusive dikeskörning, vältning, kollision och annan yttre påverkan) trots att deras MC-försäkringar en låg självrisk. Om du tecknar en MC-försäkring hos Gjensidige får du alltså en komplett försäkring till ett lågt pris och en låg självrisk, det kan inte bli mycket bättre än så. Men det finns fler fördelar med att teckna en MC-försäkring hos Gjensidige:

– Gjensidige gör ingen skillnad på ålder, kön eller motorcykelns fabrikat. Det här är extra bra för män som annars brukar få betala en högre premie än kvinnor och för dig som kör en MC som annars brukar vara dyr att försäkra.

– Ger en lägre premie för MC-förare som har haft ett MC-kort och en motorcykel länge. Det innebär att du som är en erfaren motorcyklist får betala en låg premie.

– Flexibel betalningsperiod. Du får själv välja om du ska betala för MC-försäkringen månadsvis, halvårsvis eller årsvis.

Beräkna pris och teckna MC-försäkring hos Gjensidige

Det är busenkelt att teckna en MC-försäkring hos Gjensidige. På Gjensidiges hemsida fyller du bara i personnummer, din MC:s registreringsnummer, väljer MC-försäkring och betalningsperiod och klickar på beräkna ditt pris här så ser du hur mycket din MC-försäkring kommer att kosta. Om du är nöjd med priset är det bara att teckna försäkringen direkt på nätet och sedan får dina försäkringspapper hemskickade. Du har 14 dagar på dig att ångra köpet.